Sunday, January 03, 2010

προς ΠΑΣΟΚΟΥΣ - κυβέρνηση


1. Πρέπει να πάω στους τοπικούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ  στην κλαδική δεν ξέρω πως λέγεται να τους πω να ξεστολίσουν τα πανό που γράφουν για την μεγάλη ομιλία του ΓΑΠ στο Πεδίο του Άρεως ...πέρσι - ο δρόμος είναι γεμάτος! Κάθε πρωί σηκώνομαι και το πρώτο πράγμα που βλέπω από τα παράθυρα της κουζίνας καθώς ετοιμάζω πρωινό είναι τα πράσινα πανό. Λες να το έχουν κάνει επίτηδες οι μαλάκες ..ποιος ξέρει! Σου λέει, πάρτα τώρα ρε.in your face...χαχαχα! Πάντως σοβαρά αν διαβάζει κανένας ΠΑΣΟΚΟΣ ας πει κάτι στο mothership να πάρουν τα πανό από δρόμους του Αιγάλεω. Εντάξει το εμπεδώσαμε - είστε κυβέρνηση το βλέπουμε το ζούμε κάθε μέρα δεν χρειάζεται και να μου διαλύεται τον εγκέφαλο από το πρωί. No mercy!


2. much love @ νέα φορολογικά κόλπα με αποδείξεις! Μαλάκες τους ελεύθερους επαγγελματίες, τα νυχτερινά μαγαζιά και κάθε λογής service based υπηρεσία δεν έχετε βρει τρόπο να τους φορολογείται - πάλι εμείς οι μισθωτοί θα την πληρώσουμε. Τώρα έχουμε και τις αποδείξεις - άλλη τεράστια φορολογική ιδέα. Τρομοκρατείται τον κόσμο, μας τα πρήζετε με άλλα λόγια, για τις αποδείξεις - στο τέλος θα μας πείτε καμία μαλακία του στυλ - ε τις μάζευες; Δεν έχει σημασία ή θα είναι αμελητέα η διαφορά. Αναρωτιέμαι - πως θα καλύψω ρε μαλάκες 10Κ-12Κ με αποδείξεις το αφορολόγητο μου! Εκτός και ξεκινήσω να πίνω συστηματικά , να γίνω αλκοολικός και να τα σκάω σε club και μπουζούκια. Αλλά υπάρχει κίνδυνος να μείνω από τις μπόμπες που σερβίρουν όλοι!

3. Μετά σκέφτομαι τώρα σε ένα μήνα θα πάω στον γιατρό, αν δεν πάρω απόδειξη θα πληρώσω 50 αν ζητήσω απόδειξη  θα πληρώσω 150 - να σου πω κάτι 100 δεν μου περισσεύουν αλήθεια - και το πιο ηλίθιο στην όλη κατάσταση είναι ότι - άντε να δεχτώ τα μέτρα σας για τις αποδείξεις - ακόμα δεν μας έχετε πει ποσο - πως και γιατί - απλά μια γενικόλογη μαλακία που στο τέλος ειμαι σχεδόν σίγουρος θα καταλήξετε να μας πείτε - Ε απλά θα μειώσουμε το αφορολόγητο. Γιατί δεν το λέτε απο τώρα να ξέρουμε! Ναι οκ να αναλάβω και εγώ το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί. Άλλαξε μου καθαρά τα όρια - δέχομαι να φορολογηθώ για το καλό της πατρίδας. Αλλα ρε πούστη - με εκνευρίζει που όλοι φοροδιαφεύγουν - αισθάνομαι ΜΑΛΑΚΑΣ

4. Επαναλαμβάνω - ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΊ την πληρώνουμε την νύφη - και αναρωτιέμαι γιατί. Γιατί είμαστε εύκολος στόχος. Σοβαρά αν δω ότι η μαλακία συνεχίζεται το γράφω επίσημα - θα σκεφτώ σοβαρά του χρόνου να το γυρίσω σε μπλοκάκι για να φοροδιαφεύγω όπως ΚΑΝΟΥΝ όλοι. Και αν περιμένατε απο μένα να σας το πω είστε άσχετοι και εκτός πραγματικότητας αλλά μάλλον το ξέρετε. Όπως σας γύρισαν οι τσάκαλοι τις πινακίδες!

Λέω ψέματα;

8 comments:

 1. το θέμα είναι να τα λένε και άλλοι!!!Μήπως είναι τίποτα ψέμα ή κακία ή ανακρίβεια! τεσπα!

  ReplyDelete
 2. μαζι σου παρι 100%

  ReplyDelete
 3. Βασικά το ζουμί είναι στο No2. Ένα επάγγελμα που δεν κόβει ποτέ αποδείξεις είναι οι Γιατροί. Όλες οι ειδικότητες όμως, όπως και οι κτηνίατροι, 100στάρια χωρίς απόδειξη.

  Κι αυτό ισχύει 90% σε όσους ελ. επαγγελματίες δουλεύουν κυρίως "εκτός έδρας"...

  ReplyDelete
 4. Κακώς δεν είσαι ήδη με μπλοκάκι.

  Το να φοροδιαφύγεις στην πληροφορική *δεν* πολυπαίζει. Οι εταιρίες θέλουν τα έξοδα οπότε ζητάν αποδείξεις. Είμαι 9 χρόνια με μπλοκ και ακόμα να καταφέρω να πάρω μαύρα! Το πολύ πολύ να δηλώσεις ως έξοδο κανά υπολογιστή συγγενή.

  Όμως γλυτώνεις τα γελοία ποσά του ΙΚΑ. Δίνεις λίγα σχετικά στο ΤΕΒΕ και τα υπόλοιπα τσέπη. Προϋπόθεση ο εργοδότης σου να σου δώσει τα κανονικά μικτά σου (+ τις εργοδοτικές εισφορές).

  Βέβαια θα πάρεις σύνταξη της πλάκας οπότε πρέπει τα επιπλέον να τα μαζέψεις 40 χρόνια και όχι να τα φας!

  ReplyDelete
 5. Φυσικά αν είσαι μηχανικός ΤΕΕ εννοείτε μπλοκ, κλίμακες και μηδέν φορολογία. Αν είχα τελειώσει πολυτεχνείο και όχι παν/μιο θα είχα κερδίσει σε εφορία > 100.000 ευρώ.

  Νομίζω αυτό πρέπει να σταματήσουν πρώτο.

  ReplyDelete
 6. Αγαπητέ Δημήτρη, δεν ξέρω τι λογιστή έχεις αλλά έχω πολλά παραδείγματα - που καταφέρνουν και κάνουν λογιστικά μαγικά! Τι να σου πω..μαλακία δηλαδή συμβουλή αλλά ψάξτο!!! :D

  που μας φτάσανε οι μαλακες..να λέμε δες...πως θα φοροδιαφύγεις..

  τεσπα!

  :/

  ReplyDelete
 7. Καλά τα λες. Η απορία μου είναι άλλη, δεδομένου του ότι
  δεν πρόκειται ούτε για Πλάκα να κάνω επιχείρηση με
  σοβαρό τζίρο στο Ελλαδιστάν...

  Άντε και τους ξύρισε όλους και τους φορολόγησε, κλπ. Θα φτάσουν αυτά που θα μαζέψει το Υπουργείο οικονομικών; @@

  Ότι σκατά και να πάρει, δεν φτάνει για να φάνε οι δημόσιοι
  υπάλληλοι. Οπότε αν δεν κάνει μαζικές απολύσεις, δεν
  πα να κατεβάζει αφορολόγητα και μαλακίες το πολύ να φύγουμε όσοι μπορούμε από τη χώρα και να μείνουν μόνοι τους, διάβαζα ότι τα παράσιτα πριν πεθάνουν σκοτώνουν όλους τους άλλους οργανισμούς... Ε κάπως έτσι είναι και οι «συνδικαλιστές»

  ReplyDelete