Monday, August 04, 2008

ανατωτιέμαι!

Έχεις μπροστά σου έναν άνθρωπο σε κατάσταση αμόκ με μαχαίρι και το κεφάλι της γυναίκα του στα 2 του χέρια! Κατά πάσα πιθανότητα είναι τόσο φρικιαστικό θέαμα που σε κάνει να φοβηθείς μόνο που τον βλέπεις ή έρχεται κοντά σου! Βασικά πιστεύεις ότι με προτροπή του να παραδοθεί θα υπακούσει - πόσο μάλλον αν έχει ακόμα μαχαίρι στο χέρι του;

O άνθρωπος δυστυχώς έχει περάσει στην σφαίρα του παραλόγου δεν υπακούει. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα για να μην το παίξω μαγκάκι σε σχέση με τους αστυφύλακες ή δόκιμους που αναγκάστηκαν να εμπλακούν σε αυτά τα σκατά - η αλήθεια είναι ότι θα μου πέρναγε σοβαρά απο το μυαλό να αδειάσω προσεκτικά το όπλο πάνω του - με ότι απόθεμα ψυχραιμίας θα είχα!

Τώρα, μαζί στην τρέλα του σακάτεψε και αθώους! Τι σημασία έχει που θα πάνε τα fucken κλιμάκια...μαλακίες!

Είναι απίστευτο πως μπορεί να flip - άρει το μυαλό σου η ζήλια ...ξεπερνάς την σφαίρα του λογικού - μπαίνεις σε κατάσταση doom god mode και όποιον πάρεις..μαζί σου!

sad3 comments:

 1. και έστω οτι ο συγκεκριμένος ήταν ο αδελφός της κοπέλας και πάνω στην τρέλα του που είδε την αδερφή του πεθαμένη πηρε το κεφάλι της και το μαχαίρι και έψαχνε τον δολοφόνο... θα είχες σκωτώσει έναν αθώο νεσπά?

  ReplyDelete
 2. έχεις δίκιο το σκέφτηκα αλλά νομίζω θα αντιδρούσε διαφορετικά - χωρίς να είμαστε βέβαια σίγουροι!

  δύσκολη κατάσταση ομολογώ αλλά μάλλον μετά απο μερικά δευτερόλεπτα είχαν αρκετά στοιχεία να καταλάβουν ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος. -- I guess!

  ReplyDelete
 3. Δε γνωρίζω τι είδους εκπαίδευση λαμβάνουν οι αστυνομικοί, αλλά διαβάζοντας τη λεπτομερή περιγραφή του άρθρου υπάρχουν σημεία-κλειδιά (λανθασμένες ενέργειες των αστυνομικών) που διευκόλυναν το δράστη να αλωνήσει.

  "Αμέσως έφυγε ένα περιπολικό, με οδηγό αρχιφύλακα και συνοδό έναν ανθυπαστυνόμο, ο οποίος όμως δεν πήρε μαζί του το όπλο του. Τους ακολούθησε και δεύτερο περιπολικό, με τρεις δόκιμους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν φέρουν οπλισμό."
  Μόνο ένας αστυνομικός φέρεται να είναι οπλισμένος.

  "...όταν όμως τον πλησίασαν ο αρχιφύλακας και ο άοπλος ανθυπαστυνόμος, ενώ ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος, πετάχτηκε επάνω και όρμησε εναντίον τους, βρίζοντας και απειλώντας τους με το μαχαίρι."
  Τον πλησίασαν ενώ ήταν ξαπλωμένος. Aφοπλισμένος ήταν;

  "...ο δράστης αστραπιαία πέταξε το κεφάλι της γυναίκας στο άλλο περιπολικό, μπήκε στο αυτοκίνητο του αρχιφύλακα, όπου τα κλειδιά ήταν στη μίζα και έφυγε με ταχύτητα προς τα Φηρά."
  !

  Δολοφόνοι που κυκλοφορούν με κομμένα κεφάλια σίγουρα δεν είναι η καθημερινότητα που συναντούν οι αστυνομικοί ενός μικρού νησιού, παρ'όλα αυτά υποθέτω ότι οφείλουν ν'ακολουθούν ένα σαφώς ορισμένο πρωτοκόλλο, κάθε φορά που καλούνται να διερευνήσουν μία καταγγελία.

  Όσο για το δράστη ενδιαφέρον έχει, από εγκληματολογικής απόψεως, το προφίλ του. Με άλλοθι τη ζήλια, πράττει φονικό. Όμως δε του φτάνει η δολοφονία της "αγαπημένης" του. Προχωρά στον αποκεφαλισμό της, όχι για να καλύψει το έγκλημά του, αλλά για να περιφέρει στο χωριό τι; Το τρόπαιο που δείχνει ότι δεν τον πιάνει κορόιδο καμιά; Τη διαπόμπευση μιας ανήθικης που βρήκε το δάσκαλό της στο μαχαίρι που κρατά;

  Τotally messed up.

  ReplyDelete