Wednesday, January 02, 2008

Για τους συνδρομητές Otenet - προσφορά - μην το ξεχάσετε!

Ευχαριστώ τον Βαγγέλη ο οποίος με ενημέρωσε χθες το βράδυ - μιας και το περίμενα αυτές τις μέρες αλλά δεν περίμενα ότι θα έβγαινε λιγο στο άσχετο!

Λοιπόν εχουμε μείωση τιμών στα πακέτα της Otenet! Αυτό αφορά νέους και existing χρήστες. Δείτε τις διαφορές στις τιμές εδώ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι (εν έτη 2008) να στέιλετε με fax την αίτηση που θα βρείτε εδώ, μαζί με φωτοαντίγραφο μπρος, πίσω της αστυνομικής σας ταυτότητας! Μόλις έστειλα το δικό μου η 8αρα που μου στοιχίζει γύρω στα 55++ euro(με ΦΠΑ) το μήνα πέφτει στα 30(με ΦΠΑ).

Πιστεύω ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουμε και νέα πακέτα απο την Οτενετ με πιο μεγάλες ταχύτητες..αλλα ποτε δεν ξέρεις πόσο μάλλον τώρα που είναι κοντά στο να γίνουν 1 ξανα ολες οι αδερφές..Ote., Otenet, Cosmote κτλ κτλ (σχεδον ειναι).

Φυσικά, δεν το συζητάω καν αυτη την εποχή να κάνω σχέδια για εναλλακτικούς(αν και θα το ήθελα) - νέες γραμμές και ενεργοποίηση λογαριασμού! Δεν θέλω ούτε ένα λεπτό να είμαι offline! Μετά απο 5 χρόνια που η αγορά θα είναι πιο ώριμη το συζητάμε για alternative ISPs..για την ώρα ...παραμένω με την αρχική μου επιλογή. Δες εδώ τι παθαίνει ο κόσμος και μάλιστα με απλές αιτήσεις! Φαντάσου ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απο τους λίγους στην Ελλάδα που ξέρω οτι εργάζεται 100% ..pure remotely- 1 week offline! χε χε χε!

10 comments:

 1. Επαληθεύεται το χρυσό ρητό "If it works, don't fix it" :-)

  Βλεπω ότι οι τιμές της ΟTEnet πλεον ευθυγραμιστηκαν με το conn-x, καιρός ήταν.

  ReplyDelete
 2. Νομίζω ότι θ' αναβαθμιστούν οι 768 συνδέσεις σε 1mbit αυτόματα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

  ReplyDelete
 3. Τρελό πακέτο το ότι αναγκάζεται ο συνδρομητής τους να υποβληθεί σε εκ νέου 6μηνη δέσμευση με το νέο αυτό συμβόλαιο - δεν αναπροσαρμόζονται αυτόματα οι τιμές προς τα κάτω όπως στο Conn-X.

  Παρ' όλ' αυτά πέρασα σήμερα από τα κεντρικά της ΟΤΕνετ για πληρωμή λογαριασμού και ο τύπος μου είπε ότι επίκειται σύντομα συγχώνευση με τον ΟΤΕ, οπότε θα περάσουμε όλοι σε Conn-X ουσιαστικά. Απορία μου, με τα ΔΙΟΔΟΣ τι θα γίνει; Αυξήσεις στην ταχύτητα θα δούμε ή μάντολες;:)

  ReplyDelete
 4. @wise_one:

  Στο conn-x ισχύει όπως ακριβώς το λες. Στο onDSL kit δυστυχώς πρέπει να στείλεις αίτηση συνοδευόμενη από υπογεγραμμένη φωτοτυπία διπλής όψης της ταυτότητάς σου.

  ReplyDelete
 5. Και πάλι πανάκριβες είναι. H 24άρα γραμμή στη Μ.Β. κοστίζει 18 λίρες.

  ReplyDelete
 6. 18 λιρες ειναι 27 ευρω
  εδω τα 24 ειναι απο 21 εως 29

  και φτηνοτερα ειμαστε και εχουμε και ΗΛΙΟ

  ReplyDelete
 7. Καλά ναι, σίγουρα... Εδώ βγάζεις 4500 το μήνα και πληρώνεις 27 ευρώ την 24άρα, εκείς βγάζεις 1800 (στην καλύτερη των καλυτέρων) και πληρώνεις (έστω την κατώτατη) 21 ευρώ. Με τους μισθούς που παίρνετε θα έπρεπε να πληρώνετε την 24άρα γύρω στα 10 ευρώ. Για σκέψου λοιπόν πού είναι πιο φθηνά.

  Α... και μόνο ήλιο έχετε, τίποτα άλλο. Αν δεν ήτανε και αυτός ο ήλιος δε θα είχε μείνει άνθρωπος στην Μπανανία... εχμ συγγνώμη, Ελλάδα ήθελα να πω.

  ReplyDelete
 8. πανο εχεις δικιο..αλλα μην τα κόβεις βαριά γιατι σε μερικους μήνες επιστρέφεις! χα χα χα χα χα!

  ReplyDelete
 9. Μπα... ούτε η Ελευθερία δε γυρίζει πριν το Καλοκαίρι :)

  ReplyDelete
 10. για 3 μηνες θα τα χαλάσουμε χα χα χα;

  ReplyDelete