Saturday, December 29, 2007

ένα geek στα μπουζούκια!

Σπάω το ρεκόρ μάλλον με 2 επισκέψεις σε ναούς παραγωγής ή μάλλον φορείς νεο- ελληνικής κουλτούρας το 2007 -> μπουζούκια! Όπως έχω γράψει και παλαιότερα η διασκέδαση στα μπουζούκια είναι είναι ένα ψέμα - σαν το Βέλγιο και τον Άγιο Βασίλη και δεν θα ήθελα να κουράσω yet again με την θεωρία αυτή! Η παρέα, ο νταλκάς και ...οι ψεύτικες γκόμενες μετράνε!

Λοιπόν προς potential customers και οπαδούς...του . stand up comedian Notis!!!!

1.
Θετική εντύπωση το μαγαζί είχε τον καλύτερο εξαερισμό που έχω συναντήσει γενικά - πραγματικά ιδιαίτερα θετικό να φεύγεις το πρωί και το σακάκι σου να μην μυρίζει τσιγαρίλα και μπόχα!

2.
Θετική εντύπωση το sound system και το setup , αν τα αυτιά σου δεν βουίζουν το πρωί πάει να πει ότι κάποιος έκατσε και δούλεψε με τον ήχο..

3.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ - απο τις τριτο-κλασάτες τραγουδιάρες στην αρχή, το Νουμερο 1 και του νούμερο 2 . Μέλια..μέλια που λέει και ο μάστορας!

4.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ οι 2 ρωσίδες? λουλουδούδες - οι οποίες όπως σωστά παρατηρήθηκε - ήταν σαν την μύγα μες στο γάλα - και μάλλον είχαν γίνει μεταγραφή απο το γειτονικό Baby- O! Μια παρατήρηση - οι ψηλές γυναίκες ..δεν ξέρω ρε γαμώτο αλλά έχουν class...έχουν άλλο αέρα!(δηλώνω οπαδός)

5.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ο Notis ο οποίος όταν ξεκινούσε να μιλάει - δεν το βούλωνε και φυσικά η μαλακία πήγαινε σύννεφο ας του πει κάποιος ότι ειναι καλύτερα να τραγουδάς παρά να μιλάς! Πουλάει φτηνό λαϊκή κουλτούρα - υποψιάζομαι οτι αρκετοί την ενστερνίζονται! Αν με ρωτήσεις τι ενστερνίζομαι εγώ..θα σου έλεγα..μάλλον τις ψεύτικες γκόμενες στον χώρο .τεσπα!

6.
Δευτεροκλασάτα ονόματα ...αδιάφορα εντελώς απο φωνή..μ.νι..και απο μ..νι φωνάρα - τα τριτο-κλασάτα ήταν καλύτερα!

7.
Ο Νότις σε σχέση με άλλους λαϊκούς που είχα την τυχη? να δω πριν μερικούς μήνες - τουλάχιστον τραγουδάει σωστά - αυτά που έχει να τραγουδήσει και νομίζω ως service είναι αρκετά πιο decent στους φανατικούς τους πελάτες μιας και κάνει deliver oλα τα μουσικά milestone - των πελατών και μάλιστα με σωστό timing!Respect!

8. Παθαίνω ιστορικο- πολιτικό σοκ όταν προβάλουν στους project- ορες εικόνες απο Σμύρνη - Μικρά Ασία και χαμένες πατρίδες - σε συνδυασμό με μικρό πατριωτικό λόγο του πνευματικού ηγέτη της βραδιάς - για την σαπίλα της ιστορίας. Θέλω να γελάσω όταν βλέπω το εθνικο πατριωτικό αίσθημα των θαμώνων που - αναπολούν και αυτοί μέσα απο τα λαμέ πουκάμισα και τα ουίσκι - τις λαμέ ξανθιές , και τα πούρα (έλεος ρε μαλάκες) για όλα αυτά - και τους βγαίνει το - Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα' ναι! Έτσι μωρή αρρώστια βουρ με τα μινι μέχρι την μέση και τα Καγιεν..στην Πόλη ...εξάλλου το καγιεν και τουαρεγκ ειναι πιο άνετο από Leo2HEL ;)

Τέλος overall μέσα σε αυτό το ψέμα - νομίζω ότι κατασταλάζω στην ουσία. Η οποία δεν είναι άλλη από τις γκόμενες....η τέχνη πάει για βρούβες..

Και του χρόνου - λες το 2008 να σπάσω το ρεκόρ;

4 comments:

 1. απίθανο κείμενο - εύγε! γέλασα με την ψυχή μου!

  next time θέλω βιντεορεπορτάζ...

  ReplyDelete
 2. Ναι ρε papo, που είναι οι φωτογραφίες; Πού είναι τα βίντεο; Θέλουμε live podcast από εκεί!!

  ReplyDelete
 3. Σε τέτοιου είδους μαγαζιά, οι Ρωσσίδες έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ και καιρό πια...

  ReplyDelete