Sunday, July 30, 2006

Περί γάμου ο λόγος..αφιερωμένο!

Το τηλέφωνο έκλεισε με την εξης φράση... 'ελάτε να με μαζέψετε γιατί ούτε μέχρι το περίπτερο απέναντι δεν μπορώ να πάω'. Κατα την διάρκεια της νύχτας, σκεφτόμουν ότι μόλις γυρίσω θα γράψω ένα αφιερωμένο ποστ αλλά δύσκολο, ήμουν απλά κομμάτια.

Οι καλοί μου φίλοι είναι λιγοστοί Άλλους τους γνωρίζω απο παιδιά άλλους τους γνώρισα στην Αγγλία. Ένας απο αυτούς παντρευτηκε χθες το βράδυ την εκλετή της καρδιάς του (όπως θα έλεγαν στο δελτιο ειδήσεων του ΣΤΑΡ) .

Μετά την σεμνή τελετή στην εκκλησία..ο father ήταν γρήγορος τσακ μπαμ τα ειπε ολα τα γραμμένα και αποχωρήσαμε ακολούθησε δεξίωση. Εκεί αρχίζει το ωραίο.

Ο φίλος μου ο Πάνος είναι μια παράξενη μίξη ανθρώπου. Είναι αντισυμβατικός, extreme κατα μια έννοια αλλά παράλληλα είναι ο πιο ρεαλιστης πραγματιστής άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ!

Και το απέδειξε με χιουμοριστικό τρόπο όταν το ζευγάρι μπήκε στην αίθουσα με τους ήχους της Misirlou απο το soundtrack του Pulp Fiction ενώ αμέσως μετά κάθησε στο κέντρο της αίθουσας να χοροπηδάει με κομμάτι απο black Sabbath .... χε χε χε αυτό και αν είναι μην συμβατικό. Οι λίγο πιο μεγάλοι καλεσμένοι να κοιτάνε λίγο παράξενα αλλά thats it... Αυτό που μου άρεσει ήταν οτι και η νύφη ήταν 100% μέσα στο εναλλακτικό παιχνίδι..χεχε. Δεν θα μπορούσε να μην ήταν άλλωστε.


Σε όσους γάμους έχω πάει τώρα τελευταία παίζει το συστημα με τα τραπεζάκια και το κατανομή των ονομάτων σε ένα απο αυτά! To batch processing έχει γίνει απο το ζευγάρι πολυ πριν, οπότε οταν πας στην είσοδο και λες το ονόμα σου ο σερβιτόρος σου απαντάει..'στο 2' . Χα χα χα. Εκεί που κάθεσαι μόνος ανάμεσα σε αγνώστους μετά απο λίγα λεπτά βρίσκεσαι παρέα με καλη παρέα και το κρασί λύνει και δένει!

Και ξέρετε δεν έχεις πάντα την ευκαιρία να καθήσεις στο ίδιο τραπέζι με καθηγητές πανεπιστημίου (εξ αγγλιας) αλλά και ενα ζευγάρι animators στο επάγγελμα που δουλέψανε σε project όπως ο Lord of the Rings! Η συζητηση να αλλάζει θέμα γρήγορα απο το να λέμε για το movie industry , την ζωη στο Λονδίνο...τους νεονυμφους και στο τέλος ο ένας απο τους animators ήταν MacHead λέγαμε για την ανωτερότητα των Mac.

Πάνο και Ελευθερία σας εύχομαι να ζήσετε... πέρασα υπέροχα και ελπίζω ο γάμος σας και η συμβίωση σας να είναι εξίσου υπέροχη! Όταν με το καλό έρθει και το παιδάκι count me in για νονός θέλω να δηλώσω υποψηφιότητα!

1 comment:

  1. Σε ευχαριστώ πολύ Πάρη, με συγκίνησε το blog σου :) Η παρέα είναι που μετράει πιο πολύ, αν δεν είσασταν εσείς οι φίλοι μου δε θα περνούσαμε τόσο καλά, ούτε στην εκκλησία ούτε στο τραπέζι.

    Υγ. Άντε και στα δικά σου τώρα χε χε.
    Υγ2. Σούπερ ο παππάς, τελείωσε το γάμο μέσα σε ένα δεκάλεπτο :)

    ReplyDelete