Thursday, February 17, 2011

delightful area...ναι ρε αυτό είναι site- μαγειρικής!

Η συγκεκριμένη διαφήμιση με τον τύπο που σπάει το mouse του από ενθουσιασμό μου αρέσει και η έκφραση αυτή είναι κάτι που θα έλεγα και εγώ.Οπότε δημιουργώ νέα κατηγορία στο blog, όταν κάτι μου αρέσει θα μπαίνει στο tag - naireautoeinai. Για σήμερα επιλέγω  μια προσπάθεια που την ανακάλυψα τυχαία. Πολλά τα site γύρω από τον κόσμο της μαγειρικής κάτι το οποίο είναι θετικό! Νομίζω θα κάνει καλό σε πολλές και πολλούς!

Παρένθεση.
(Δεν θέλω να φανώ κακός αλλά οι σύγχρονες Ελληνίδες δεν νομίζω ότι σκαμπάζουν και πολλά από μαγειρική ή είμαι υπερβολικός! Στις λίγες πιθανές αναγνώστριες μου φυσικά υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις. Βέβαια για να μην είμαι άδικος - το γεγονός ότι η σύγχρονη Ελληνίδα γυναίκα δεν είναι και τόσο καλή μαγείρισσα δεν σημαίνει ότι και ο σύγχρονος άνδρας πρέπει να συνεχίζει να απέχει από αυτή την δραστηριότητα ή να περιμένουμε όλοι να βρούμε μια γυναίκα για να διεκπεραιώνει το φαγητό της ημέρας. Και οι 2 καταστάσεις είναι lame. Όσο λοιπόν κακό φαντάζει μια γυναίκα να μην ξέρει να φιάξει μια ομελέτα άλλο τόσο πρέπει να φαντάζει και για έναν άνδρα που θέλει να ονομάζεται ανεξάρτητος και alpha male σύγχρονης εποχής.Fair έτσι.)

Λοιπόν το delightful area μου αρέσει για τους εξής λόγους.
  • Χρησιμοποιεί απλή γλώσσα, όχι επιτηδευμένη και φαίνεται ότι είναι από hobby-στες αγνούς αλλά με όρεξη ,το τελικό αποτέλεσμα δε είναι καλό και κατανοητό.
  • Οι συνταγές δεν είναι αδιάφορες αλλά ούτε και κοινότυπες.
  • Killer feature για ελληνική προσπάθεια - άριστη και κατανοητή χρήση αλλεπάλληλων φωτογραφιών όπου σε οδηγούν στην εξέλιξη του πιάτου από τα βασικά μέχρι το σερβίρισμα!
  • Ωραίο απλό design στην σελίδα - απλά πράγματα.

Ναι ρε..αυτό είναι site..τα συγχαρητήρια μου- εμένα σαν αναγνώστη με κέρδισαν.

2 comments:

  1. Αγαπητέ, επειδή ασχολούμαι με την μαγειρική ως hobby εδώ και λίγο καιρό (από το Σεπτέμβρη συγκεκριμένα) έχω να πω ότι πρόκειται για κάτι απίστευτα εύκολο. Αν εγώ με τρεις μήνες εμπειρία, κατάφερα να εκτελέσω αξιοπρεπώς συνταγή Γάλλου με αστέρι michelin, νομίζω ότι δεν δικαιολογείται κανείς να λέει ότι δεν μπορεί να φτιάξει μια ομελέτα. Απλά βαριέται. Μιλάω πάντα για την μαγειρική ως εκτέλεση. Το να δημιουργείς συνταγές είναι τελείως διαφορετική υπόθεση.
    Προσθέτω το site στη reference list μου.

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά! Μια απρόσμενα πολύ ευχάριστη έκπληξη!

    ReplyDelete