Saturday, July 04, 2009

Freeday Ride - Δυτικά και ψηλά!Το απόγευμα στο γραφείο είδα βροχή! Όχι ρε γαμώτο λέω θα χαλάσει την βόλτα, αλλά δεν θα μασήσω θα πάω.Τελικά όταν έφτασα (με χρόνο ρεκόρ από Χαϊδάρι στο Θησείο) η ατμόσφαιρα και ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ποδηλατικός, εκτός μια υγρασία που σε έκανε λίγο να κολλάς! Μεγάλη συμμετοχή και σήμερα! 100 ποδήλατα υπολογίζω. Ξεκινήσαμε με δυτική ρώτα - περάσαμε από Περιστέρι και μετά η διαδρομή πήγε προς Πετρούπολη. Ανάβαση μάγκες - δυνατή. Φτάσαμε ψηλά πιο πάνω από το στάδιο του Άρη Πετρούπολης, σε ένα σημείο που πολλά ζευγαράκια καταράστηκαν την τύχη τους όταν είδαν 100+ ποδήλατα με φωτάκια να γεμίζουν το κατασκόταδο σαν κινούμενο rave party! Ξεκούραση διατάσεις - την ανάβαση την έκανα ποδηλατικά - θύμισε λίγο αυτή του Λυκαβητού!

Μετά its fun time. Ώρα να επισκεφθούμε το Πάρκο Τρίτση. Ακόμα ένα μέρος που παρόλο που δεν είναι μακριά απο το σπίτι μου (σχετικά) δεν ειχα πάει να δω τι γίνεται. Τρελή κατηφόρα , το κοντέρ να δείχνει μεγάλες ταχύτητες και off we go! Στην καματερού πάλι μικρό break για λάστιχα κάποιοι, άλλοι ατυχήματα και αριστερά προς την είσοδο του Πάρκου.

Βράδυ ήταν δεν μπορούσες να καταλάβεις και πολλά , αυτό που μου έμεινε είναι η διαδρομή και ότι θα ποδηλατήσω ξανά προς τα εκεί για να το δω και το πρωί. Από αυτό το σημείο αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω. Πολλοί συνέχισαν για φαγητό!

Επιστροφή απο Θηβών με σχετικά χαλαρό ρυθμό -παρέα τον καλό μου φίλο και κουτσομπολιό στον δρόμο! Μόλις έφτασα στο σπίτι ένιωσα τους μυς των ποδιών μου να θέλουν να πετάξουν προς τα έξω. Τελευταία ανάσα, το ποδήλατο στον ώμο και off we go για το διαμέρισμα (no ασανσερ).


28 χιλιόμετρα γράψαμε συνολικά. Έχουμε κάνει και πιο πολλά, αλλά ήταν καυτά. Αναβάσεις αρκετές και έντονες - ιδρώτας αρκετός και ανάσες πολλές! Ήταν ακόμα ένα ποδηλατικό, αθλητικό και παραγωγικό Παρασκευο-βραδο.

Με χαρά είδα και newcomers, το λέγε λέγε στην δουλειά πιάνει τόπο!!

Λοιπόν ακόμα να αγοράσεις ποδήλατο - η Αθήνα σε περιμένει για εξερεύνηση.It's more fun απο τον αυτοκίνητο!ps) Πληροφορίες για τις βόλτες Freeride, πάντα στο podilates.gr (Forum -Ποδηλατοβόλτες)

3 comments:

 1. αγορασαμε ποδηλατο
  κανουμε μυστικες προπονησεις για να μπορεσουμε να ακολουθησουμε τις βολτες
  java and apple suck (ασχετο, αλλα θα το τυπωσω μπλουζακι για να με αναγνωρισεις)

  ReplyDelete
 2. εγώ είχα πάει νωρίτερα με την οικογένεια για περπάτημα και για να κάνει ποδήλατο ο μικρός στο πάρκο. Πρώτη μου φορά και μένα καθώς πήρα την ιδέα απο το freeride. Το πάρκο για τα αθηναϊκά δεδομένα είναι σούπερ.
  Βέβαια θα φτιάξει καμμια ώρα το γκαζόν και θα βάλουν και τις απαίσιες πινακίδες 'ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ'...
  Only in Greece ρπμ.

  ReplyDelete
 3. @orck στα ποδήλατα δεν έχουμε τεχνολογικές μάχες! Μεγιά το όχημα και ελπίζω να τα πούμε απο κοντά!!!

  @duckMan
  Παντελή το είδα βράδυ αλλά θέλω να κανονίσω μία βόλτα πρωί ή απόγευμα!

  ReplyDelete