Friday, August 22, 2008

fucken ολυμπιακές μαλακίες!

Παρακολουθούσα και εγώ την ελληνική τηλεόραση κατά την διάρκεια των διακοπών και ήθελα να γελάσω ή μάλλον γέλαγα!

- Φαίνεται ότι από την υπερβολική δόση ντόπας της ελληνικής ομάδας το 2004 έχουμε απομεινάρια χαχα, τα χρυσά παιδιά της M3, ήρωες και τώρα όλοι δικαστές και υπερασπιστές της ηθικής!

- Ο Αγιοστρατίτης δεν είναι δικηγόρος και του Μακη;

- Α μιας και το ανέφερα να το βάλετε παρακαλώ στο Makis Facts
'O Makis ειχε αναλύσει τα ούρα της Χαλκιά πριν από την WADA'
'O Makis ξέρει αναλυτικά ποιος είναι ντοπέ μόνο με μία ματιά χωρίς την βοήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού'

- Προτιμώ ελληνικό αθλητισμό με χαμηλές θέσεις αποκλεισμούς και γενικότερα φυσιολογικές θέσεις παρά ντόπες - το 2004 καλομάθανε την πλήρωσαν μόνο ο Κεντερης και η Θανου που μάλλον δεν μπορούσαν να κρυφτούν από τα τεράστια μπιμπίκια τους χα χα!

- Μετά το συμβάν και της Χαλκιά (είμαι κριμα να το πληρώσει μόνη της , το 80% της ελληνικής ομάδας άρσης βαρών το ξεχάσατε που ήταν powered by Μ3; εύχομαι ο νόμος Ιωαννίδη για τα προνόμια σε νικητές αγώνων να περάσει πιο γρήγορα και να γίνει πιο αυστηρός!

- Ειναι super απίστευτο πως οι πρωταθλητές μας σε πολλά αγωνίσματα μετά από διάκριση βάζουν το πάντες για να γίνουν διπλοθεσίτες στο δημόσιο - έχω σοβαρές υποψίες ότι στην Ελλάδα του 2008 ο κότινος έχει μετατραπεί σε θέση σε υπουργείο ή καλύτερα στον Στρατο!!!!

- Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής ή μάλλον να ρωτήσω τον Ηλία Ηλιάδη στο Judo αν μπορεί για την επόμενη Ολυμπιάδα να πάρει ξανά την πρόκριση και στους αγώνες να εμφανιστώ εγω!
Τι; Νομίζετε ότι λέω μαλακίες ειρωνικές; Όχι όχι ..αλήθεια λέω..το έκανε και η Μπεκατώρου που όλοι γλύφουν στα κανάλια. Ναι ναι κοιτάξτε εδώ. Με άλλο πλήρωμα (κατα το 1/3) κερδισε την πρόκριση και με άλλο πήγε στους Ολυμπιακούς! Fucken Cool..Στην προηγούμενη ολυμπιάδα άλλαξε τελευταία στιγμή τον προπονητή της...Γουστάρω τα olympic ethics!

ΗΛΙΑ δώσε μου την ευκαιρία να παίξω έναν αγώνα στο Λονδίνο θα έχω βελτιωθεί αρκετα μέχρι τότε, ελπίζω να έχω πάρει και τα χαρτιά από το fucken ΙΚΑ για να βγάλω δελτίο!

-γενικότερα ολυμπιακό ιδεώδες και μαλακίες....ντόπα, δημόσιο, στρατός, πριμ

ps) Ηλιάδη δεν ξέρω αν ήσουν ντοπε το 2004 και τώρα δεν ήσουν αλλά πιστεύω ότι αδικήθηκες από τον διαιτητή και ότι είσαι Μεγάλος Judoka και αυτό είναι το μοναδικό μη ειρωνικο statement σε αυτό το post!

5 comments:

 1. * Δεν υπάρχει ντόπα. Κολλήσανε spydopaware οταν πιάσανε τα banners στο γήπεδο της Κίνας.

  * Τα Ολυμπιακά ιδεώδη χάσανε το συμβόλαιο απο την Samsung και την Coca Cola.

  * Ο Θρύλος λέει για ενα καράβι στις 12:05 νύχτα Κυριακής στο Πασαλιμάνι που θα σε πάει στο μυστικό μέρος του Judo Kombat.

  * Εχει καμια σχεση ο ηλιας με την αγγελικη;

  ReplyDelete
 2. δεν ξέρω αν η αγγελική έχει ρίζες απο την Γεωργία...πως το κόβεις;

  ReplyDelete
 3. Δεν ξέρω αν αυτά που έγραψες για Μάκη τα έγραψες τυχαία, αλλά η Χαλκιά πριν αποφασίσει να γίνει Ολυμπιονίκης, δούλευε τσιράκι "δημοσιογράφος" στο πλευρό του Μάκη.
  Τίποτα δεν είναι τυχαίο

  ReplyDelete
 4. Anonymous, μπορεί ο Μάκης να κάνει και αυτός δική του εκπομπή με αποδείξεις, "Κάναμε ολυμπιονίκη, κέρδισε μετάλλεια και μετά τον ντοπάραμε για να δείτε το κύκλωμα ντόπινγκ".

  ReplyDelete
 5. χα χα αυτό θα ήταν καλό!
  ζούγκλα η φάση!

  ReplyDelete