Monday, April 28, 2008

τώρα μεταξύ μας...Αν δεν με έπιανα οι τύψεις για τις κρίσεις καταναλωτισμού μου..αυτό το νέο 24 άρη iMac, με τον 3.0Ghz Core2Duo που έκανε μόλις ντου,θα τον τσιμπούσα χωρίς πολλά πολλά!Αρρώστια λέμε!

11 comments:

 1. μεταξύ μας ... (τώρα που μπήκα και στο πνεύμα για το προ-προ-προ-προ-προηγούμενο post περί ναι και όχι) και γω θα το τσιμπούσα αν ήξερα το ναι ή το όχι! Κοινώς αν χρειαζομαι portable ή όχι (δεν τίθεται σύγκριση του imac με τον φορητό, το λέω γιατί ξέρω ότι θα το πεις και συ! :D)

  ReplyDelete
 2. natalia - definite απάντηση! νομίζω ότι θες ένα desktop ..ΤΕΛΟΣ..iMac it is! ειναι στο profile σου..desktop.

  ReplyDelete
 3. ωχ ωχ... παλι φιτιλια αναβεις πανω που ειχα αποφασίσει να φέρω ένα macbook pro απο έξω! (ενταξει, πέρα από το φπα μιλάμε για αξιοσημείωτη διαφορά, την οποία, αλήθεια, ποιός την εισπράττει?! Και δεύτερον πραγματικά με την συμπεριφορά τους δεν ξέρω πως καταφέρνουν και πωλούν ακόμα πράγματα σε πελάτες, συν του ότι εκνευρίζομαι με όσα καταστήματα δεν έχουνε μια default τιμή και αποφασίζουνε να στέλνουνε διαφορετική "προσφορά" στον καθένα! Ουφ...εντάξει, τώρα που τα είπα νιώθω καλύτερα νομίζω! Δεν θα γκρινιάξω άλλο για σήμερα! :D )

  ReplyDelete
 4. Ναταλία σταμάτα να γκρινιάζεις και just do it!!!!Νομίζω οτι απλά ψάχνεις δικαιολογίες desktop / laptop....ΑΠΛΑ do it!

  ReplyDelete
 5. ok! το εχω αποφασίσει βασικα, απλα είμαι στο να το φέρω απέξω ή να το πάρω από εδώ (support κλπ)
  Α ορίστε και μια ερώτηση-απορία άνευ γκρίνιας τώρα που το θυμήθηκα. Μπορείς (αν μία στο εκατομμύριο συμβεί κάτι!) να ζητήσεις υποστήριξη από κάποια εταιρία στην Ελλάδα χωρίς να το έχεις αγοράσει από αυτούς;

  ReplyDelete
 6. ναι αλλά αν δεν κάνω λάθος θα σου ζητήσουν xtra λεφτά!

  ReplyDelete
 7. Γαμώτο είναι πειρασμός!

  Ναταλία get a mac! :-P

  ReplyDelete
 8. Θα πάρω θα πάρω! Παραδίνομαι!! Μόνο μη βαράτε όλοι μαζί!! :D

  Aλλά δεν βλέπω και κανένα postακι για εμάς τους αδαείς περί..where to get a mac κλπ!! :D

  Έναν οδηγό για την αρχή βρε αδερφέ!

  ReplyDelete
 9. αν διάλεγα reseller απο τους κλασικους τότε θα πήγαινα στην SystemGraph.gr - τα παιδιά στο support ειναι πολυ ΟΚ, και ακουω συνέχεια καλά comments

  αλλιώς multirama - fnac και τα ρεστα απο Supermarket!

  ReplyDelete
 10. Tώρα που ξαναείδα το post, το link που έδωσες ήταν για τον 3.0GHz, τον οποίο δεν βλέπω στην Ελλάδα ακόμα. Αυτός εδώ στα 2.8GHz είναι από προηγούμενη σειρά; (Καλά προσωπικά δεν με απασχολεί η διαφορά 2.8-3.0 απλά επειδή δεν τα παρακολουθούσα μέχρι τώρα, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο σημαντικό που έχει αλλάξει;)

  Και κάτι ακόμα, έτυχε να μιλήσω με συμφοιτητή μου (κάτοχο macbook pro, μπορείς να τον συμπαθήσεις από τώρα :D) o οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και είχε πρόβλημα στο support εκεί (δεν το αναλαμβάνανε δηλαδή ούτε με extra πληρωμή), γιατί του είπανε ότι δεν το είχε αγοράσει από apple center (? κάτι τέτοιο δλδ, ή από το επίσημο δίκτυο?). Με την systemgraph, fnac και τα συναφή, εφόσον θεωρούνται resellers, υποθέτω υπάρχει πάλι η ίδια "ασυμβατότητα" με τα υπόλοιπα "επίσημα" κέντρα;

  Ευχαριστώ για τα info (σε ζάλισα!)

  ReplyDelete
 11. ακόμα δεν έχουν κάνει update οι έλληνες για τα νέα μοντέλα είναι φανερό!

  οσο αναφορά το support δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες τουλάχιστον απο παραδείγματα ανθρώπων που αγόρασαν απο reseller το μηχάνημα και στην συνέχεια πήγαν για επισκευή..πχ ο Flareman είναι το πιο πρόσφατο μου παράδειγμα με την systemgraph!

  ReplyDelete