Friday, January 11, 2008

Πνίγομαι!

Yo, επανήλθα.Σωστά κάποιος παρατήρησε ' τι έγινε το λαλίστατο blog σου σίγησε' . Very true indeed! Απο την μία παρουσίασα κάποια internal failures τα οποία δημιούργησαν μια αναστάτωση στο σύστημα!Μετά από κάποια patch μπορώ να πω ότι ψιλό - επανήλθε σταθερότητα αλλά you never know!Έτσι είναι αυτά!

Παράλληλα ναι πνίγομαι μεταφορικά και κυριολεκτικά - όλη αυτη την εβδομάδα!Meeting ξανά meeting , συζητήσεις με τον έναν τον άλλο - πως θα κάνουμε αυτό , το άλλο, time plans, estimations, task alocation, προλαβαίνουμε για τώρα; για το επόμενο; ωχ πρέπει να κοιτάξεις δουλειά πριν 2 μήνες και να γίνουν αλλαγές! email..email..email.., εσυ θα κάνεις αυτό εγώ θα κάνω το άλλο, αυτό ποιος το έφιαξε έτσι, τελειώνεις; πότε θα τελειώσεις, να σε ενημερώσω για το επόμενο, exception δεν θα έπρεπε, ΠΟΙΟΣ ΣΠΑΕΙ ΤΟ BUILD, εγω; ωχ ξέχασα να σου δώσω το hibernate.cfg, το process αυτό είναι η πηγή του κακού πρέπει να το φιάξουμε ξανά, BPM,WLI- WORKSHOP ..ooh Fuck!,JIRA...JIRA, issues, και άλλα πολλά!

I love this job (και ας μου ανεβαίνει η πίεση πολλές φορές)

Κυριολεκτικά πνίγομαι! Αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις κάναμε αρκετές τεχνικές εδάφους. Έμφαση δόθηκε στους πνιγμούς!H πάλη για το Judo είναι εξίσου σημαντική και leathal όσο και η κανονική 'μάχη' οπου προσπαθείς να ρίξεις τον αντίπαλο σου! Στο έδαφος μαθαίνεις να καταφέρνεις την λεγόμενη κατακράτηση στον αντίπαλο, να τον πιέζεις και να τον ακινητοποιείς!Εξαρθρώσεις,σπασίματα, πνιγμοί! Παρακαλώ μην το πάρετε στραβά!Το Judo είναι άθλημα και όταν λές πνιγμό φυσικά δεν εννοείς ότι πραγματικά πνίγεις τον αντίπαλο σου ...μάλλον τον πνίγεις αλλά όχι μέχρι να λιποθυμήσει απλά μέχρι να νιώσει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί άλλο και να σε αφήσει να πάρεις την θέση που θέλεις για να σου επικυρώσει πόντο ο διαιτητής!

Πνιγμοί λοιπόν, αυτό που καταλαβαίνεις πάντα είναι πόσο ευαίσθητη είναι η καρωτίδα και πως μπορείς εύκολα και γρήγορα να φέρεις τον αντίπαλο σου σε θέση να χτυπήσει γρήγορα το χέρι του είτε πάνω σου είτε στο έδαφος και να παραδοθεί! Δεξί χέρι, αριστερό πέτο, ο αντίχειρας σου βαθιά στον λαιμό , γροθιά τράβηγμα και σιγά σιγά πίεση προς τα δεξιά, αν πιάσεις βαθιά είναι ζήτημα αν μπορεί να αντέξει μερικά δευτερόλεπτα! Excellent!Variations πολλά βάλε και το αριστερό σου χέρι στην διαδικασία να αγκαλιάζει τον λαιμό απο πίσω και .. βουαλά!

Η προπόνηση έχει αρκετές επαναλήψεις ..και σε μία από αυτές το τράβηγμα του αντιπάλου ήταν λιγο πιο έντονο. Ψιλό μούγκριξα αλλά το βούλωσα καθώς τα μάτια μου έχουν πεταχτεί προς τα έξω!Έντονος πόνος στα τύμπανα, και ήταν λες και είχα κρυώσει! Δεν μπορούσα να καταπιώ! Το βράδυ στο σπίτι στην ερώτηση - τι θα φας; Η απάντηση ήταν ...άσε..θα πιω νερό! χα χα χα χα χα!

Η εβδομάδα συνεχίστηκε με τον ιδιο ρυθμό - έδαφος..έδαφος και νομίζω οτι την πέμπτη είδα τα πρώτα σημάδια βελτίωσης γενικά στις τεχνικές μου, μιας και έβγαλα τα πρώτα γυρίσματα και εξαρθρώσεις Yaaaaaaaaaay! Ειχα πεί ότι το 2008 πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό τον τομέα!

Μια απο τις συμβουλές που δίνουν οι δάσκαλοι σε πρώτους αγώνες και τουρνουά σε νέους Judoka είναι..ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ και αν γίνει προσπάθησε να προφυλάξεις τον λαιμό σου! Ένας άπειρος Judoka γίνεται πραγματικά εύκολη λεία σε έναν αρκετά πιο έμπειρο όταν πέσει στο έδαφος ..συνήθως ο πνιγμός ή η εξάρθρωση έρχεται σε seconds!

αχχ I love this sport....με ηρεμεί!

all systems up and running...

5 comments:

 1. πρεπει να φορμαριστεις και να περασεις τα (evil)Windows να δεις μετα δεν θα εχεις ψυχολογικα...

  ReplyDelete
 2. Οχι να βάλει το JavaOS :)

  ReplyDelete
 3. Και σκέφτηκα ότι βρήκες γυναίκα :)

  ReplyDelete
 4. Apo do h Java toy ki apo do to Mac toy.

  ReplyDelete