Tuesday, May 01, 2007

Έτσι φροντίζουν το μέλλον σου τα κώμα-τα

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη μάθημα, εξετάσεις, αγώνες στους δρόμους για την παιδεία ...όλοι ζούμε αυτό το δράμα, ένα έθνος ολόκληρο! Αφού αποφασίσανε ότι

-ένταξει γάμησε το για τώρα ας κάνουμε εξεταστικές μέχρι τον ιουλιο για να περάσουμε τα μαθήματα - γιατί φυσικά στο ελληνικό πανεπιστήμιο δεν μετράει η φοίτηση αλλά αν θα περάσεις το μάθημα στο τέλος- δεν γαμιέται και ας μην έχεις πατήσει σωστός


- κοίτα μετά το καλοκαίρι κάνουμε εκεί μερικές επαναστάσεις ακόμα για να μην μπούμε με την μία στα μαθήματα.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ!

Γουστάρω ΠΑΣΟ-ΚΟΥΣ να μου γράψουν comment για την ορθογραφία μου..γουστάρω λεμε! Έλα αφισοκολλητές πείτε μου για την χρησιμότητα των κώμα -των στα πανεπιστήμια.

Νομίζω η αφίσα είναι ότι πρέπει αυτή ειναι η παιδεία των κωμα-των ένα τσουλάκι πάνω στα μπαρ.. για να χαζεύει ο λαός! Πω πω σε λίγο θα νομίζουν ότι γράφω μέσα από το ΚΚΕ και δεν είμαι καν αριστερός φαντάσου!

update: χα χα ρε που τους βρίσκω..ακόμα μια παράταξη που νοιάζεται χα χα!

10 comments:

 1. γιατί η ΠΚΣ (ΚΝΕ) και η ΔΑΠ δεν κάνουν πάρτυ και μάλιστα τέτοιες μέρες νομίζεις?

τα ίδια σκτ είναι όλοι τους, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να στρατολογίσουν πρόβατα για το μητρικό τους κόμμα

  ReplyDelete
 2. επί δη μ' αρέσει να είμαι ο αντίλογος θα σου πω πως στην ελλάδα δεν υπάρχουν οι αδελφότητες ή όπως αλλιώς θες να τις πεις, οπότε δεν είναι κακό να κανονίζει κανα κόμμα κανα παρτάκι που και πού. Δεν έχει τύχει να πάω ποτέ σε πάρτι τους αλλά δεν το βρίσκω κακό. όπως δεν βρίσκω και τον λόγο για τον οποίο η εικονιζόμενη είναι τσουλάκι.

  ReplyDelete
 3. Θα ειμαστε ολοι στα παρτυ!!!!

  ReplyDelete
 4. Το κυριότερο πρόβλημα με τα φοιτητικά πάρτυ είναι ότι πληρώνεις 3 με 5 ευρώ το ΚΑΡΑΜΠΟΜΠΑ ποτό, πραγματικής αξίας 0.75 ευρώ. Κατά τα άλλα, η στρατολόγηση έχει ψιλοπέσει, δεν γίνονται χοντρά πράγματα...

  Θα ήθελα να θέσω υπόψη του κοινού εκπληκτική περσινή αφίσα για χριστουγεννιάτικο πάρτυ της ΔΑΠ με σήμα τον....tux...

  ReplyDelete
 5. Μακάρι papo τα κόμματα να έκαναν μόνον πάρτυ, γιατί στα πολιτικά - συνδικαλιστικά είναι που τα κάνουν σκ@τ@.

  ReplyDelete
 6. κύριοι φυσικά αντίστοιχες εκδηλώσεις και απο άλλες οργανώσεις είναι το ίδιο κατακριτέες όπως αυτή. Απλά αυτή την ειδα στην περιοχή μου..μας έχουν γεμίσει αφίσες..

  τωρα γενικότερα εμενα το πρόβλημα μου , ειναι αισθητικής και λογικής. Τέτοιες δραστηριότητες μου θυμίζουν την μαλακία που περικλύει ο κωμα-τισμός μέσα στα πανεπιστήμια!

  Φυσικά και ειμαι οπαδός των απολιτικ που λέει και ένας φίλος πανεπιστημίων.

  Όπως κατάργησαν τους συνδέσμους στο ποδόσφαιρο ..είναι καιρός να καταργήσουν και τα κώμα-τα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα!


  Επίσης εγώ ο απλός λαός που είμαι δέκτης της προσπάθειας που γίνεται απο τους φοιτητές για το άρθρο 16 με ποια λογική πρέπει να κρίνω τέτοια δραστηριότητα.

  Δηλαδή απο τους δρόμους και τα πανιά με συνθήματα για το άρθρο 16 στις μπάρες τα ποτάκια..και τα γκομενάκια..

  ΓΤΠ

  ReplyDelete
 7. nomizw oti edw isxuei to klasiko - sex sells. Vale ena trelo mwro, kai o pelaths agorazei oti kai na tou proteineis
  pssst... tha einai kai to mwro sto party??? ;)

  ReplyDelete
 8. Το πάρτυ εάν είναι σαν αυτό με τον Peter Sellers είναι πάντα ευπρόσδεχτο.

  Στα πάρτυ των παρατάξεων ο κόσμος πάει κυρίως για να γνωρίσει γκόμενες (και οι γκόμενες αντιστοίχως εκτός εάν είναι λεσβίες οπότε είναι ομόιως και όχι αντιστοίχως) και δευτερευόντως για τα φτηνά ποτά τα οποία ο σωστός φοιτητής πλέον τα αλέθει ως καλός μύλος.

  Επιπρόσθετα έχουν παρέλθει οι εποχές που η ΚΝΕ είχε τις ομορφότερες κοπέλες. Ταπεινή άποψη είναι ότι πλέον αυτές βρίσκονται στους κόλπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

  Αυτή η συνωμοταξία (που είναι και η ψυχή των πάρτυ) αναφέρεται γλαφυρά και ως "ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ". Υπάρχει και σχετικό άσμα...

  ReplyDelete
 9. mhn pas..etuxe na paw tuxaia sths paspa propersi perusi dn 8umamai..
  plakwsan oi dapites k egine to ela na deis:P
  :D

  ReplyDelete
 10. flwremporoi oi kommatika tagmenoi foithtas

  ourt

  ReplyDelete