Friday, January 19, 2007

ειδήσεις..τι ωραία που περνάμε!

[τίγκα ειρωνικό - αν εκνευρίζεσαι μην διαβάζεις]

Ο παλμός της ενημέρωσης. Ξεκινήσαμε έτσι δυνατά, λιγο πριν μας αφήσει το 2006, με τον Σαντάμ..και κλάμα η κυρία. Μιλάμε για κλάμα. Όλοι οι φρουροί των ανθρωπίνων δικαιώματων σε τηλεοράσεις - ραδιόφωνα και blog, υπερσπιστές του σωστου. Λιγο πριν πάμε στον Πλουταρχο και τον Γονίδη, νιώσαμε μια ανθρωπιστική διάθεση...για τον..Σανταμ.Αλλά δεν κράτησε αρκετά.Μου αρέσει αυτή η ανθρωπιστική διάθεση της ώρας - ημέρας πολλών ειναι πραγματικα συγκινητική....

Ξαφνικά..πάει ο Σανταμ...που δεν ξέρουμε αν τρώει πιλάφια μαζί με γκόμενες και συζητήσεις για αέρια μουστάρδας με τον Αλλαχ...και ήρθαν οι δεξιοί - ναι ναι απο πίσω και τα παλιοπασόκια (sykofanti έχεις γράψει με τον παππου σου - μπόμπα μπόμπα)..και λένε - τον πουλο μάγκες ανοίγουμε ιδιωιτικά πανεπιστημια.

Αμααααααααν.....τι ηταν να το πεις. Εμεις οι έλληνες την επανάσταση την έχουμε μέσα μας, την επανάσταση της μαλακιας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Ευκαιρία να κάψουμε κανενα πανεπιστήμιο. να πλακωθουμε στα blog για το ποιος πληρώνει και ποιος οχι (ναι ναι εγώ είμαι αυτό χο χο χο), να ακουσουμε τις ιδιες μαλακίες που ακουγαμε τόσα χρόνια. Βέβαια εδω το παιχνίδι ήταν ηδη στημένο όπως και με τον Σανταμ..φαντάσου ένα θα σου πω. Μερικά απο τα potential ιδιωτικα πανεπιστήμια, έχουν ηδη κλήσει domain με κατάληξη edu.gr χο χο χο. Αλλα δεν γαμείς ας κάψουμε μερικα τμήματα και ας ρίξουμε μερικές μολότοφ.

Υπάρχει κρίση..ή έτσι φαίνεται. Ωραία τι να κάνουμε για να ξεχαστούμε..λενε οι δεξιοί-φασιστες και τα παλιοπασοκια (οι αριστεροι ..ειναι στην κλασικη κασέτα..εχει κολλήσει).Έλα μωρέεεε, βγάλε ένα σκανδαλάκι με τον στρατό, εξάλλου μπουρδέλο κατασταση είναι, δεν ξέρουμε ποιος πάει και ποιος δεν πάει, ας ακουστουν και μερικα ονοματα απο τιποτα αδερφές- καλλιτέχνες που δεν πήγαν να ξεχαστεί ο λαός. Πράγματι..ξεχαστήκαμε..αλλα τι να κανουμε πάλι το τηλεφωνάκι στον θείο θα το κάνουμε. (ΝΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ.... gigabit ethernet οπως λέγαμε εμεις οι Ε.Π respect γιατί χωρίς εμάς δεν θα έπαιζε τίποτα). βάζουμε και λιγο τον μάκη...να θάψει κανενα δεξιό φασίστα ή αναλογα αν εχει κέφια και κανενα παλιοπασοκο..και ειμαστε οκ.

Is that enough;

ΟΧΙ ΟΧΙ...ας ρίξουμε ενα πυραυλάκι στον θείο ΣΑΜ. Φαντασου δηλαδη ποσο σοβαρό ηταν που ο πρέσβης έκοβε βολτες απέξω να χαιρετήσει και να κάνει PR με τους δημοσιογραφους. Τωρα που το σκέφτομαι..ΜΗΠΩΣ τελικα το πυραυλακι έπεσε για να δουμε και λιγο την φάτσα του αμερικάνουν ρουφιαν...εε συγνώμη του πρέσβη στην Αθηνα. Συμπαθέστατος ..συμπαθέστατος.

και η καθημερινότητα συνεχίζεται.....πολυ μου αρέσουν ολες αυτές οι μαλακίες.αλλά θα προτιμήσω να βλεπω αποχαυνώμενος το weather channel στο Wii...παρα τα γαμω καναλα..ραδιοφωνα..και φυλλάδες σας...

φιλάκια...λαικιστές ..παλίοπασόκια φασιστο δεξιοι κουμονο- αριστεροι...ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ!

No comments:

Post a Comment