Tuesday, December 12, 2006

Περίπατος στην Αμβέρσα. (3η μέρα)

Το πρόγραμμα του συνεδρίου ειναι πραγματικά δύσκολο. Ξεκινάς το πρωί και τελειώνεις (για τις 2 πρώτες μέρες) κατα τις 5-6. Απο αύριο που ειναι full conference mode υπάρχουν session μέχρι και τις 8.30 .Go figure! Χθες ο καιρός θύμιζε αρκετά αγγλικό καιρό, βροχή και καταχνιά παντού. Ήμουν κάπως κουρασμένος παρόλα αυτά είπα οτι με λίγη μουσική και περπάτημα θα μπορουσα να τονώσω λίγο την κατάσταση. Για pub και λοιπά δεν ήμουν οπότε η φωτογραφική ήταν τέλεια παρέα. Δυστυχώς έφαγα τόσο βροχή που σχεδόν το μετάνιωσα, αλλά οκ τι να λέει τόσα χρόνια την έτρωγα στην μούρη τώρα με πειραξε. Με ευκαιρία μπήκα μέσα σε ενα MediaMarkt και πείρα μια βολική θήκη για τον Olympus SP500 που και επιτέλους σταμάτησα να την έχω χωρίς θήκη. Τιμή; 14 εuro όσο σκέφτομαι οτι η μαλακία που είχα και τωρα πια ειναι άχρηστη την είχα αγοράσει 40 με πιάνουν τα νεύρα μου.

Πρωτού περάσουμε στις φωτογραφίες για το συγκεκριμένο ποστ να πω οτι η εμπειρία windows και PC πάλι για blogging , emailing , Photo κτλκ τλ ειναι ...πραγματικά αποκαρδιωτική. Δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα. Βλέπω ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ με γυαλιστερά MacBookPro ...ειδα εξαιρετικά λίγα MacBook και ΠΟΛΛΑ MacBookPro. Τους βλέπω να παίζουν με το MacOSX και πραγματικά με πιάνουν ακόμη μια φορά τα νεύρα μου. Αναρωτιέμαι ΑΝ θα είναι αυτή η εβδομάδα που θα κάνω ανάσταση. Άντε γαμώτη μου ..γιατι θα ξεκινήσω να γράψω γράμμα και στον Άγιο Βασίλη..μήπως μου το φέρει αυτός γιατι η RainBow..δεν μου κάνει το χατήρι...@!#$@#%@#$%.


Σημερα η βραδία έκλεισε με υπέροχο γευμα σε Wagamama. Πω πω απο τις βόλτες μου στο λονδινο ειχα να φάω..Μιλάμε για πολλάαα χρόνια. Φυσικά πολυ καλό το φαγητό και ιδιαίτερα συμβατό για τα δικά μου δυτικά γουστα. Wagamama...respect.

Μια παρατήρηση ακόμα.Αυτές τις 3 μέρες που ειμαι στο βέλγιο και ιδιαίτερα στην Αμβερσα με ενοχλουν πραγματικά οι αργές καταστάσεις στα φανάρια. Μπορείς να κάθεσαι 1-2 λεπτα να κοιτάζεις τον δρόμο μέχρι ο σταμάτης να γινει γρηγόρης κτλ κτλ. Σταματημένα αμάξια και εσυ να κοιτάς να σε κοιτουν και αυτοί. Φυσικά απάντηση στα νεύρα μου και στα κακά μου λόγια πείρα πριν απο μια ωρα. Καθώς ως γνήσιος έλληνας..ΚΑΙ ανυπόμονο άτομο είδα τον δρόμο άδειο στον κεντρικότερο δρόμο της Αμβέρσα-ς και είπα να περάσω. Κάπου εκεί χάνω επαφή με την πραγματικότητα, με απασχολούσε τον δρόμο ένα δύσκολο τεχνικό θέμα που θέλει λύση και σκέψη εδώ και εβδομάδες. Μια συζήτηση 10 λεπτα πριν είχε φέρει πάλι ομάδα απο σκέψεις στο μυαλό μου. Κοιτάω αριστερά τίποτα όλα οκ..ο σταμάτης εκει κατακόκκινος. Για κλάσματα δευτερολέπτου στον κόσμο μου ως που αισθάνομαι δυνατά φώτα από δεξία και φυσικα...κινηματογραφικά.....έκανα ενα flash back της ζωής μου.Hμουν τυχερός η μαύρη mercedes πέρασε απο δεξιά και ένα άλλο φορτηγάκι από αριστερά. Οκ...το πείρα το μάθημα μου. Με δυσκολία περπάτησα 2 βήματα έβλεπα την ζωή μου flash back.Κοντοστάθηκα στο φανάρι τελείωσε το flash back ...και συνέχισα...απλά ήμουν τυχερός ας μάθω να σέβομαι τα φανάρια και μου φαίνονται χάσιμο χρόνο. Τώρα τελευταία πολλά μου φαίνονται χάσιμο χρόνο πολλές φορές και ορισμένοι άνθρωποι....παραξενιές τι να πείς!


1 comment: