Tuesday, June 20, 2006

If you go Mac you dont go..back


Ορίστε αγαπητή/ε αναγνώστη που καταλήγει το PC με το που πάρεις Mac! Στην ντουλάπα σε αποθήκευση (όπως το υλικό του στρατού). Έχουμε κάτι upgrades στο δωμάτιο και αναγκαστηκά έπρεπε να το βάλω σε μια γωνία αλλά μου φαίνεται οτι θα κάνω καιρό να το πάρω πάλι πίσω. Ο iMac μου ...εξάλλου το δήλωσε χθες..'Ακου να δεις papo αν θες να τα πάμε καλά τον αλλόθρησκο τον papopc θα τον πάρεις απο εδώ, έχουμε και ένα επίπεδο..όχι ολοι ίσα και όμοια..εξάλλου το λέει και η διαφήμιση papo ' Hi I'm a Mac and he is a PC'. Τι να κάνω ρε μάγκες αφού μίλησε ο papomac θα τον σεβαστω...ειναι ο my precious ;) .

Αλλάζω θέμα, είναι αυτό το συναίσθημα το σπαστικό αυτό το απαίσιο που γεμίζει ολο σου το είναι ..' πωπω γιατι να μην είχαν έρθει έτσι τα πράγματα..πω πω τι μαλακία έκανα..αλλά κοίτα γιατι να μην κάνω εκείνο ή γιατί να το κάνει αυτό'. Σε ρουφάει σε σκέψεις γιατί γιατί ...δεν υπάρχει απάντηση..απλά γιατί έτσι..έγινε..και όταν γίνεται η μαλακία ή οταν την κάνεις ή είσαι αποδέκτης ...τα βάζεις κάτω...μετράς την κατάσταση και συνεχίζεις...Πάμε ανάσες , ανάσες...Μπαα υπάρχει αρνητική ενέργεια!

Η οποία βγήκε την ώρα που τελείωσα 5-6 ώρες editing αρκετα EJB ,και λοιπά φασολάκια! Και να code beautification απο εδώ και να εδω το formating και να εδώ α καποιος ξέχασε τα constants και να εδω ..α πολλά κενά..και να το ένα να το άλλο! Ωραία. Πείρε ο CVS server φωτιά τα mail box των συναδέφλων επίσης φωτια.. το spamCVS κάθε λεπτό έλεγε..papos did that ..papos commited that ..papos changed version this and that...
Ο papos ( σε μουα) νόμιζε ότι έκανε το καλό..αλλά..είπαμε αυτη η γαμημένη αρνητική ενέργεια το ουφ..το ωχ και το αμαν! Compile OK! Deploy OK ! Start application server ...σηκώνεται..η..εφαρμογη ντε (πονηρουληδες)
. 2-3 Κλικ και ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΑ@!!#@#(**_))(_)*(&#(&^@$%&@^#547#$!
Πραγματικά τα Exception Stack Traces σε μια J2EE 2.1 compliant εφαρμογή ..είναι κάτι σεντόνια πιο μεγάλα και απο τα πόστ μου! Αγαπημένα μου κομμάτια ειναι πάντα όταν σκαει το Ηιbernate (μιλάμε μπορεις να πάρεις ναρκωτικά αρκετά εύκολα)
Ναι κυριες και κύριοι τα φώτα στον developer papos μιας και σήμερα κατάφερε να σπάσει την εφαρμογή και το built! Πάλι καλά που δεν έχουμε κουκλάκι - τερατακι που το δίνουν σε οποιον developer της ομάδας κάνει την πατατιά στο τέλος της ημέρας..μέχρι να βρεθεί ο επόμενος! Να γράψω 100 φορές..ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ πολλές μαλακίες και beautification μερικές μέρες πριν παραδοθει το πρώτο release στον πελάτη..οχι οχι δεν το ξανακάνω! Πείρα τον πληγωμένο μου εγωισμό ως developer και έφυγα..και αύριο μέρα είναι...ο πόλεμος θα συνεχιστεί!

Στο σπίτι εξαιτιάς των upgrades κάτι poster φάνηκαν μεταξυ αυτών και ένα που μου έφερε η αδερφή μου απο το γαμώνησο (UK). Κάθησα κουρασμένος στην καρέκλα..έχει και μια ζέστη και η επιστροφη ήταν δύσκολη..ζαλισμένο κοτόπουλο..κοίταξα μπροστα μου και είδα έναν απο τους ήρωες μου..μαζί με τον Cartman είναι οι 2 αγαπημένοι μου!

Κυρίες και κύριοι ο μέγας David Brent φυσικα απο το the Office! Η μοναδική Αγγλική σειρά που όχι μόνο κατάφερν να δω στην Αγγλική τηλεόραση..αλλά δεν έχανα επεισόδιο...κάτι σαν παρα πέντε..και πιο μεγάλη επιτυχία! Τι να πείς γι'αυτο τον τύπο (την περσονα τοy manager) . Όσοι είχατε βρεθέι σπουδάζατε ή ζουσατε το 2002-2003 στην Αγγλία μάλλον θα το είχατε δει! Λοιπόν ο david πάει για κορνιζα..τώρα μένει και ο Cartman και είμαστε οκ!


Λοιπόν πάμε βαθιές ανάσες..όχι αρνητισμός..όχι κακες σκέψεις..κοιτάμε μπροστά...δεν κανουμε μαλακίες με τον κώδικα....πάμε γερά!


Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

3 comments:

 1. Αν ποτέ αξιωθώ να πάρω κι εγώ κάποια στιγμή στη ζωή μου....έχω την εντύπωση πως δεν θα πορωθώ τόσο πολύ :Ρ
  Ένα linux πιλατεύω να βάλω και ακόμα δεν το παίρνω απόφαση.

  ReplyDelete
 2. Σου είπα σε ποιόν χάρισα το pc όταν αγόρασα το καινούργιο powerbook? Στον πρώην (για να εκνευρίζεται εκείνος με τα παράθυρα;-)

  Όσο για την αρνητική ενέργεια την ξέρω πολύ καλά, αλλά μην στεναχωριέσαι, όλα ανθρώπινα είναι και όλα μέσα στον πρόγραμμα. Και οι συνάδελφοί σου, και εκείνοι σίγουρα ξέρουν κάποιες τέτοιες στιγμές. Άλλωστε για αυτό έχετε τo cvs, για να μπορείς εύκολα να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη version του προγράμματος, άμα κάποια στιγμή κατά λάθος συμβεί η πατατιά (όπως την λες).
  Κουράγιο και τα χαιρετίσματά μου:-)

  ReplyDelete
 3. thanx vista φταίει ο Murphy ειναι σιγουρο..γιατι σήμερα έκανα ¨ΑΛΛΗ ΜΙΑ!

  ReplyDelete